torstai 21. marraskuuta 2013

Arkiruokaa - keskiviikko!

Laitettiin lauantaina 1,5 kilon possunpaisti uuniin.
Krister teki itse mausteseoksen jonka levitti paistin päälle.
Mutta...
...paistista tuli kuiva :-/
Eikä poika tykännyt siitä yhtään (yllätys, yllätys).
Nyt mulla on vajaan kilo valmiiksi paistettua possunpaistia jääkaapissa josta pitää keksiä jotain hyvää.
Päätin tehdä siitä stroganoffin jota en ole koskaan aikaisemmin tehnyt.
 
Stroganoff paistin jämistä
 
n. 500g valmiiksi paistettua possunpaistia
4 dl vettä
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl ketsuppia
1 tl sinappia
laakerinlehti
0,5 dl turkkilaista jogurttia
 
1. Pilko liha pieniksi paloiksi.
2. Lämmitä öljy kasarissa ja lisää pannulle liha.
3. Suurusta liemi veteen sekoitettuna (puolet vedestä).
4. Lisää mausteet ja jogurtti ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla sillä aikaa kun perunat kypsyy.
 
Meillä oli keitetyt perunat lisukkeena.
 
Tästä tuli kyllä hyvää.
Liha ei ollut enää kuivaa ja sitkeää.
Jopa poika tykkäs ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti