Ajatelkaa uunituoreita mustikkamuffinsseja joissa jopa mustikat on poimittu vain muutama tunti ennen kun ne on laitettu vuokiin.
Sellaisia meillä syötiin eilen illalla.
Kotona leivottuja
Tässä helppo resepti:
100 g margariinia
2 kpl kananmunaa
1,5 dl hienosokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
mustikoita
1. Laita kiertoilmauuni lämpiämään 175 asteiseksi jos teet isoja muffinsseja ja 200 asteiseksi jos teet pienempiä muffinsseja. Me tehtiin keskikokoisia muffinsseja ja paistoin ne 170 asteisessa kiertoilmauunissa. Meidän uuni on teodella tehokas.
2. Vatkaa kananmunat, hieno- ja vaniljasokeri tasaiseksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon sula margariini ja loput ainekset (ei mustikoita).
3. Täytä muffinssivuoat 2/3 osaa taikinalla. Lisää vuokiin mustikat ja laita loput taikinat vuokiin. Tästä määrästä tulee 12 muffinssia.
4. Paista n. 20 min. jos teet isoja muffinsseja, 12-15 min. jos teet pieniä muffinsseja.
Minä paistoin muffinsseja 20 min.
5. Nauti!
Nämä on tosi helppoja ja nopeita tehdä, suosittlen lämpimästi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti