maanantai 15. syyskuuta 2014

Herkuttelua viikonloppuna!

Jesper on jatkanut sairastamista koko viikonlopun.
Sillä on ollut, ja on edelleen, lämpöä 37,7-38,5 astetta.
Tultiin juuri kotia terveyskeskuksesta.
Jesperillä ei ole korvatulehdusta vaikka se ei kuule vasemmalla korvalla kunnolla.
Sillä ei ole kurkussa mitään tulehdusta vaikka ääni on maassa.
Se yskii, nenä on tukossa ja lämpöä on jo viidettä päivää.
Meille kerrottiin, että nyt on liikkeellä erityisen sitkeää flunssaa.
Lepoa ja nestettä, sillä se lähtee.
 
Viikonloppu on siis mennyt kotosalla sairasta poikaa hoitaessa ja mulla on ollut aikaa kokkailla.
Mä tykkään tehdä ruokaa viikonloppuisin.
Teen usein ruokaa joka kestää kauan tehdä koska arkisin en kerkiä enkä jaksa panostaa ruokaan.
Arkiruoka pitää olla helppoa ja nopeaa tehdä.
 
Krister teki poikkeuksen ja tuli kotia jo torstaina.
Sen kunniaksi tein meille sienipiiraan.
 
Suolaista
 
Piiraan kaveriksi tein salaatin jossa mozzarellaa, tomaattia ja kurkkua.
Salaatin päälle lorautin balsamicoa.
Kyytipojaks nautittiin lasilliset kylmää viiniä
 
Perjantaina innostuin tekemään omppupiiraan koska omenat jotka olin ostanut aikaisemmin viikolla alkoi tummumaan.
 
Makeaa
 
Lämmintä omenapiirasta ja kylmää vaniljakastiketta.
Kyytipojaksi kahvia.
NAM!
 
Sunnuntaina tein Pirkka-lehdestä napatun reseptin mukaan Bratwurstia hapankaalin kera.
 
Saksalaista
 
Tämä oli oikeaa äijä-ruokaa ja Krister tykkäs ihan hirveesti.
Ja kyllä minäkin tykkäsin.
Kaveriksi oli puolukkahilloa joka on tehty itse poimituista puolukoista.
Kyytipojaksi kylmä vaalea olut
 
Melkoista herkuttelua oli viime viikonloppu.
Mutta pitäähän sitä aina välillä herkutellakin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti