sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kotitekoiset hampurilaiset!

Meidän ehdoton bravuuri tänä kesänä grillissä on kotitekoiset hampurilaiset.
Löysin niin helpon, ja sairaan hyvän, reseptin että jopa minä onnistun joka kerta kun teen näitä.
 
Kotitekoiset hampurilaispihvit
 
2 pkt (á 500 g) jauhelihaa
1 pkt pekonia
1,5-2 dl BBQ-kastiketta (esim. Sweet Baby Rays)
0,5 dl vettä
suolaa
pippuria
 
Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja lisää jauhelihan joukkoon.
Kaada vesi jauheliha-pekonitaikinaan ja vaivaa kunnolla.
Tarvittaessa lisää loraus vettä kunnes taikina on kiinteää ja pysyy kasassa.
Mausta taikina BBQ-kastikkeella, suolalla ja pippurilla.
Leikkaa voipaperista n. 15 x 15 cm palat jolle muotoilet reilun kokoiset pihvit.
(me tehdään tästä satsista 6 kpl pihviä)
Grillaa tai paista pannulla.
Kokoa itsellesi mieleinen hampurilainen.
 
Yummy!
 
Nämä pihvit on sanoin kuvaamattoman hyviä.
 
Tehtiin niitä taas eilen ja kyytipojaksi nautittiin Tallinnan tuliaisoluet.
Burgerissa on pihvin lisäksi salaattia, tomaattia ja Kavlin American hampurilaiskastiketta.
 
Suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti