perjantai 9. joulukuuta 2016

Suklaavanukas!

Tämä ei ole sponsoroitu postaus.
 
Sen sijaan, että ostettaisi lisäaineilla kyllästettyä suklaavanukasta, tehdään sitä itse.
TÄÄLTÄ löytyy maailman helpoin resepti.
Se on niin helppo, että Jesperkin osaa tehdän vanukkaan itse.
Minä ainoastaan kaadan aineet kippoihin ettei poika vaan polta itseänsä.
 
 
Nämä kirpparilta Eurolla ostetut konjakkilasit on sopivan kokoisia ja juhlavia tarjota jälkkäri esim. Itsenäisyyspäivänä kuten me tehtiin.

 
Sopiva määrä vanukasta on n. 1,5 dl per lasi.
Neste on siis todella kuumaa kun se kaadetaan laseihin.
Annoin annosten jäähtyä pihalla hetken ennen kuin laitoin Elmu-kelmut suojaksi ja laitoin lasit  jääkaappiin.
 
Tämä vanukas ei ole imelän makeaa vaan maistuu jopa kaakolle.
Me pursotettiin päälle kermavaahtoa ja koristeeksi strösseliä.
 
NAM, kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti