tiistai 20. syyskuuta 2016

Arkiruokaa, maanantai!

Mietin taas eilen pääni puhki, että mitä meillä syödään illalla.
Jääkaappi oli normaaliin tapaan tyhjä joten kaupassa piti käydä.
Noh, keksin mitä syödään ja kun kokkasin gourmé illallista, niin mietin että mun pitäisi kirjata ylös näitä meidän ruokia, ihan vaikka omaksi iloksi.
 
Eli, tässä viikon ensimmäinen arki-illallinen á la Kilponen:
 
HUOM! Ruoan asetteluun ei olla keskitetty, ruoka on vain mätätty lautaselle
 
Kalapuikkoja keitetyillä perunoilla ja porkkanaraasteella, kyytipojaksi appelsiinimehua (Jesper ja Krister joi maitoa)
 
Koska en jaksanut tehdä kastiketta, laitettiin margariininokareita pottujen sekaan ja päälle myllystä merisuolaa.
Kalapuikot on kypsennetty/lämmitetty uunipellillä, perunat keitän aina kuorineen.
Porkkanaa satuin löytämään jääkaapista joten sitä raastoin pari kappaletta antamaan väriä annokseen.
 
Nopea, helppo ja edullinen ruoka, jopa hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti