sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pellillinen pizzaa!

Eilen (lauantaina) oli ihan hirveä myrsky täällä Muhoksella päin.
Koko päivän tuuli ja satoi lunta.
Ulos ei siis ollut mitään tekemistä.
Piti keksiä Jesperin kanssa jotain sisähommia.
 
Pizzaa!
 
Jesper the pizzapaakari
 
Löysin hyvän pizzapohjan reseptin netistä.
Eka kerta kun pohja ei jäänyt taikinaiseksi.
 
PIZZAPOHJA (pellillinen)
 
25 g tuorehiivaa tai kuivahiiva käy myös
2 dl vettä
1 tl suolaa
3 rkl ruokaöljyä
5 dl vehnäjauhoja
 
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.
Sekoita vehnäjauhot joukkoon ja tarvittaessa enemmän kuin 5 dl, niin että taikina ei jää sormiin kiinni.
Kohota taikinaa kulhossa liinan alla n. 30 min.
Kaulitse, täytä ja paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.
 
(täyttet oman mielen mukaan)
 
Paljon täytettä
 
Toiselle puoliskolle laitettiin jauhelihaa, toiselle tonnikalaa.
Tonnikalapuoliskolle laitettiin myös ananasta ja sinihomejuustoa.
Kinkkua ja juustoa laitettiin koko pellille.
 
NAM! NAM! NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti