tiistai 23. joulukuuta 2014

Check!

Ke 17.12. Käy ostamassa kaikki joulukukat. Lapset mukaan. Jätä kukat kuistille/eteiseen odottamaan huomista päivää. 
To 18.12. Koristele koti joulukuntoon, ota lapset mukaan tähän puuhaan (vielä ei oteta kuitenkaan joulukuusta esille). Anna lasten valikoida jotain pientä omiin huoneisiinsa. Kun lapset ovat menneet nukkumaan tee kukkaasetelmia eilen ostamista kukista ja laita ne esille kauniisti ympäri kotia.
Pe 19.12. Tänään siivotaan olohuone, vanhempien makuuhuone ja eteinen. Ota lapset mukaan siivoustalkoisiin. Kun lapset ovat menneet nukkumaan avatkaa miehen kanssa viinipullo, nyt suunnitellaan joulupyhien ruoat ja tehdään ostoslista.
La 20.12. Jesperillä on lukukauden päättäjäiset koululla aamupäivällä. Tämän jälkeen mennään ostamaan joulukarkit ja -pähkinät. Illalla koristellaan kuusi, meillä muovikuusi. Mitenkä teillä, onko teillä muovikuusi vai aito?
Su 21.12. Kilposet lähtee Haaparannalle jouluruokien ostoksille. Meillä on ns. fuusio joulupöytä, vähän ruotsia ja vähän suomea. Illalla sytytä neljäs kynttilä, tänään on neljäs adventti.
Ma 22.12. Vaihda kaikkien sänkyihin puhtaat lakanat. Ota lapset mukaan tähän puuhaan.Yöllä paistetaan kinkku, yösähkölla tietysi. Kun lapset ovat menneet nukkumaan, niin paketoi kaikki joululahjat. Ruotsiksi tämä yö on skink- och klappvaka.
Ti 23.12. Istahda alas ja mieti onko jotakin vielä tekemättä. Jos kaikki on tehty, niin istahda sohvalle ja nosta jalat pöydälle. Joulu kolkuttaa jo ovella.
 
Check, check, check...!
 
Jouluvalmistelut on tehty, lahjat on ostettu ja paketoitu, nyt odotetaan vain joulun saapumista.
Me rauhoitutaan nyt joulunviettoon ja palaan eetteriin taas joulun jälkeen.
 
 
KOKO KILPOSEN VÄKI TOIVOTTAA KAIKILLE
RAUHALLISTA JOULUA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti