maanantai 1. helmikuuta 2016

Geishapalat!

Jesperin kokkikerhossa tehtiin pari viikkoa sitten Geishapaloja.
Ne oli ihan sairaan hyviä ja onneksi Jesper otti kotiin reseptin.
Viikonloppuna sokerihammasta alkoi kolottamaan ja päätettiin tehdä näitä herkkuja.
 
 Pellillinen raakaa herkkua
 
Nämä palat on tosi helppo tehdä ja lähes kaikki ainekset löytyi kotoa kaapista.
Suklaalevy piti ostaa sillä sellaista ei kotoa kaapista löytynyt (jos löytyy niin se menee välittömästi parempiin suihin!)
 
Mmm... Marabou.
 
Geishapalat
 
200 g voita
9 dl kaurahiutaleita
2 rkl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
4 rkl siirappia.
 
Sekoita kuivat aineet, sekoita joukkoon voisula ja siirappi.
Taputtele taikina uunipellille.
Paista 175 asteessa noin 10 min.
Laita suklaapalat kuuman pohjan päälle.
Levitä sula sulkaa tasaisesti.
Leikkaa sopiviksi paloiksi ja anna jäähtyä.
 
Tästä tulee kunnon satsi, mutta kyllä ne vaan on hyviä.

Geishapaloja
 
Huomaa ihana 90-luvun lautanen jonka löysin varastosta kun kävin läpi romuja.
Olihan nämä 8-kulmaiset mustat astiat kova sana silloin.
Gotta love them <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti